druga godišnjica

Evo kako su Đokovići odgovorili na šuškanja o bračnoj krizi

10.07.2017 u 14:54

Bionic
Reading

Novak Đoković je danima tema britanskih medija zbog navodnih bračnih nesuglasica sa suprugom Jelenom. Prvo ga je John McEnroe usporedio s Tigerom Woodsom, pa su objavili fotografije na kojima pozira s kuharicom sestara Williams, atraktivnom Lauren Von Der Pool, no Đokovića kao da to nimalo ne pogađa

'Sretna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspijevam biti svjesniji onoga što njegujemo i onoga za što je vrijedno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca', riječi su koje je bivši najbolji tenisač svijeta uputio svojoj supruzi Jeleni Đoković.

Podsjetimo, Đokovićev privatni život je došao pod povećalo javnosti nakon što je bivši pobjednik Wimbledona John McEnroe rekao da on ima bračnih problema te ga usporedio s poznatim preljubnikom Tigerom Woodsom.

'Ne gledam to na negativan način. Sve je u redu. On ima pravo govoriti što želi, a ja se ne moram s time složiti, ali to je njegovo pravo. Ne znam na čemu to temelji i možda je napravio samo usporedbu. Stvarno ništa ne uzimam osobno. Uvijek sam se dobro slagao s Johnom. To je njegovo mišljenje. Na kraju svega, ja poštujem sve što kaže', rekao je na to Đoković.