PRESLATKI OBITELJSKI PRIZORI

Uzbudljiv prvi dan škole za princa Georgea i princezu Charlotte, a posebno za najmlađeg Louisa koji je ponovno bio zvijezda

08.09.2022 u 09:13

Bionic
Reading

Britanski kraljevski nasljednici danas su krenuli u školske kupe. Dok je za princa Georgea i princezu Charlotte to već bio poznat događaj, najmlađi princ Louis nije krio uzbuđenje, a zbog jednog je poteza ponovno postao omiljen na društvenim mrežama

Vojvode od Cambridgea pojavili su se pred osnovnom školom Lambrook u Windsoru, u koji su se doselili iz Londona. Jutro su posvetili svojim preslatkim nasljednicima, koji su započeli još jednu školsku godinu, dok je malenom Louisu ovo prvi put da pohađa obrazovnu ustanovu.

Peteročlana obitelj naprosto je zabljesnula okupljene fotografe, a prizori koji su poslani u svijet sve su rastopili.

Mama Kate Middleton, kao i obično, bila je primjereno i skladno odjevena u haljini Rixo na točkice, princ William u odijelu, princeza Charlotte u preslatkoj plavoj haljinici, a braća George i Louis u istim uniformama.

  • +4
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Starija djeca kraljevskog para, osmogodišnji princ George i sedmogodišnja princeza Charlotte, bila su sjajno raspoložena i jedva su čekala upoznati prijatelje u novoj školi. Najuzbuđeniji je ipak bio miljenik nacije, četverogodišnji princ Louis, kojem je ovo bio prvi dan vrtića.

U jednom trenutku maleni Louis odbio je ocu Williamu dati ruku dok su hodali prema fotoreporterima, dokazujući da je on dovoljno samostalan. Ipak, drugom je rukom čvrsto držao majku Kate.

Podsjetimo, princ William i njegova supruga Kate odlučili su prošle godine da je vrijeme za životni preokret te su od ove jeseni stalni stanovnici Windsora. Napustili su London i Kensingtonsku palaču, stoga im ona sada isključivo služi kao poslovni prostor.

Samim time njihova su djeca promijenila školu, a u prilog tome ide i to što su bliže 96-godišnjoj kraljici Elizabeti nakon što je prije nekoliko mjeseci odlučila preseliti se u Windsor i dio kraljevskih obveza prebaciti na sina, princa Charlesa.