svi u šoku

Zvijezda meksičkih sapunica udarila novinara nasred crvenog tepiha

13.10.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Javne osobe koje su stalno izložene medijskom pritisku često se ne znaju nositi s teškoćama koje nosi taj posao pa nekad svjedočimo žestokim napadima na novinare koji samo obavljaju svoje zadatke. Jedan od takvih zabilježen je u Los Angelesu u srijedu navečer, kada je usred intervjua na crvenom tepihu zvijezda meksičkih sapunica Eduardo Yanez svom snagom udario reportera televizije Univision

Tijekom glamuroznog događaja na crvenom tepihu u Los Angelesu ove srijede okupili su se brojni poznati, a među njima se istaknuo meksički glumac Eduardo Yanez, kojeg gledatelji možda pamte iz mnogobrojnih sapunica. 

Slavni 57-godišnjak spremno je pozirao i odgovarao na novinarska pitanja sve do trenutka kad je uslijedio njegov slom i vrlo ružan čin.

Naime Paco Fuentes, televizijski novinar, postavio mu je osobno pitanje vezano za njegova sina Eduarda Juniora, koji je nedavno doživio prometnu nesreću, nakon koje je osnovao zakladu za prikupljanje sredstava, umjesto da se obratio svome ocu koji slovi kao jedan od bogatijih televizijskih glumaca.

GRACIAS POR SEGUIR MI TRAYECTORIA COMO ARTISTA MIL BESOS CON DERROCHE PARA TODAS USTEDES LAS AMO MUCHO

Objavu dijeli EDUARDO YAÑEZ (@eduard0yanez)

'Ako ste tako jako zabrinuti za mog sina, pošaljite mu vi novac i odite razgovarati s njim', odgovorio je vidno nervozan Eduardo, nakon čega je svom snagom udario reportera posred lica.

Eduardo Yanez Autor: Youtube

Budući da se sve događalo vrlo brzo, Paco se nije snašao i ostao je u šoku, kao i ostatak ljudi oko crvenog tepiha.

Autor: Youtube

'Bio sam u šoku, nisam znao što učiniti', izjavio je novinar, a potom na Instagramu objavio tekst u kojem zahvaljuje svima na podršci.

Samo dan poslije uslijedila je javna isprika glumca. Na svom Twitteru napisao je: 'Želim se iskreno ispričati javnosti i osobi koja je povrijeđena mojim činom. To nije bilo u redu, ali moja privatnost nije na prodaju.'

  • +21
Glumice iz meksičkih sapunica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia