NEUNIŠTIVA SAPUNICA

Esmeralda se vraća na TV nakon 13 godina

18.08.2011 u 18:40

Bionic
Reading

Nakon završetka serije 'Magična privlačnost' Doma TV 2. rujna počinje prikazivati ovu telenovelu koja je 1998. zaludila Hrvatsku

Nakon čak 13 godina meksička sapunica Esmeralda, u kojoj naslovnu ulogu tumači Leticia Calderón, vraća se na naše male ekrane. Naime, nakon završetka serije 'Magična privlačnost' Doma TV2. rujna počinje prikazivati ovu telenovelu koja je 1998. zaludila Hrvatsku.

Radnja je obožavateljima sapunica vjerojatno poznata: jedne kišne noći rođene su dvije bebe i svaka od njih čeka zagrljaj svoje voljene obitelji. No opsesija muškim nasljednikom i igra sudbine promijenit će im živote. Dječak rođen u trošnoj kolibi otvorit će oči u raskošnoj vili, a djevojčica rođena u svilenoj kolijevci svoje prve korake napravit će među zidovima siromaštva.

Cijena za šutnju o ovoj okrutnoj tajni nekoliko je vrijednih smaragda i djevojčica nazvana po njima – Esmeralda. Rođena je slijepa, ali njezina dobrota daje joj dovoljno svjetla za sretan život. Godinama kasnije Esmeralda i Jose Armando srest će se i zaljubiti. No nakon upoznavanja, stižu i tajne prošlosti.