SVI ČEKAJU

Evo kada će javnost napokon vidjeti treće dijete princa Williama i Kate Middleton

13.06.2018 u 14:08

Bionic
Reading

Vojvotkinja Kate Middleton svoje treće dijete na svijet je donijela 23. travnja, istoga dana kada je javnosti i pokazala novog kraljevskog nasljednika, princ Louisa. Prva prilika da javnosti ponovno vidi malenog princa bit će na dan njegova krštenja

Vojvotkinja Kate Middleton nakon poroda trećeg djeteta koji se dogodio krajem travnja već se nekoliko puta pojavila u javnosti u sklopu kraljevskih angažmana. Najznačajniji je sigurno bio i vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle.

I dok se svijet divi njezinoj nevjerojatnoj figuri koju je u ekspresnom roku uspjela dovesti do savršenstva, mnogi se pitaju i kada će ponovno imati prilike vidjeti malenog princa Louisa, najmlađeg sina vojvotkinje i vojvode od Cambridgea.

Iako Kensingtonska palača još nije objavila niti jednu službenu fotografiju princa Louisa niti ikakve vijesti o njemu, očekuje se da će se njegovo krštenje održati početkom srpnja. Bit će to ujedno i prva prava prilika da vidimo trećeg nasljednika Kate i Williama.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Razumljivo, beba je prvih nekoliko tjedana trebala svoj mir, a doktori ni ne preporučuju majkama da svoju novorođenčad odmah vode u velike gužve i publiku.

Ako je suditi prema dosadašnjem razvoju događaja nakon rođenja prva dva djeteta, princa Georgea i princeze Charlotte, krštenje bi se zaista moglo održati kroz 15-ak dana.

Podsjetimo, princ George kršten je krajem listopada 2013. godine, tri mjeseca nakon rođenja, u londonskoj kapeli St. John, a njegova dvije godine mlađa sestra princeza Charlotte sakrament krštenja primila je u srpnju 2015., samo dva mjeseca nakon što je došla na svijet.