ODMOR NA OBALI

Evo gdje su sve odmarali naši nogometaši prije povratka u klubove i početka nove sezone

28.07.2018 u 11:19

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon SP-a u Rusiji naši su Vatreni podredili obitelji, suprugama, djevojkama i zasluženo se odmarali. Bilo ih je po čitavoj obali, u luksuznim hotelima ili na jahtama, a gdje god da su se pojavili, izazvali su pomutnju obožavatelja

Naši srebrni nogometni reprezentativci prije početka priprema u klubovima diljem Europe odmarali su se na Jadranu u društvu svojih voljenih.

Baterije je među prvima otišao napuniti Andrej Kramarić otputovavši u Dubrovnik s djevojkom Mijom. Par je fotografiran tijekom opuštene šetnje Stradunom, gdje su Kramarića zaskočile brojne obožavateljice i poželjele autogram. Mnoge su između ostalog ostale iznenađene time da njihov omiljeni nogometaš ima djevojku. Zgodna Mia do izražaja je došla kada su se uputili na romantičnu večeru u dvoje. Odjenula je mini haljinu i vrtoglavo visoke potpetice te istaknula svoje duge noge.

Andrej Kramarić s djevojkom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

U Dubrovniku se odmarao i mladi golman Dominik Livaković s djevojkom Helenom Matić. Nakon što su u Zadru dočekani kao pravi heroji Dominik i lijepa Helena zaputili su se na jug i nekoliko dana proveli sunčajući se, kupajući te razgledavajući povijesnu jezgru 'bisera Jadrana'.

Kapetan reprezentacije Luka Modrić nije otišao daleko od rodnog kraja. On se pak odmara u svojoj vili u Petrčanima s obitelji, a tamo je kratko ugostio i kolegu Matea Kovačića i njegovu suprugu Izabel. Supružnici Modrić odmor su prekinuli izletom u Istru, točnije na vjenčanje Vedrana Ćorluke i Franke Batelić, a Mateo i Izabel uputili su se u Zagreb. Oni su se pak žurili na svadbu Mateove sestre Jelene.

Spomenuto vjenčanje u Istri bio je jedini odmor za Vedrana Ćorluku. Glamurozno slavlje održano je na imanju Meneghetti u Balama, a samo dan nakon svadbe nogometaš je odletio za Moskvu, u kojoj ga čekaju pripreme s klubom Lokomotiv. Njegova novopečena supruga Franka ostala je u rodnoj Istri prije nego i ona ode za Rusiju.

  • +71
Vjenčanje pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic

Domagoj Vida sa suprugom je nakon slavlja u Zagrebu otišao u Slavoniju na novi doček, a onda su se supružnici uputili u njezin rodni kraj. Nekoliko dana uživali su u Metkoviću zajedno sa sinčićem Davidom, a onda su otišli na jedrenje. Posjetili su otoke Brač i Hvar.

Love ♥️

Objavu dijeli Domagoj Vida (@domagojvida.official)

👦🏼🌊

Objavu dijeli 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida)

U društvu supruge Silvije, kćerkice Aurore i sestre Eme, Marcelo Brozović ljetuje na otoku Pagu. Obitelj se odmara u luksuznoj vili s bazenom, a dane rado provode i na plaži. Morskim se radostima najviše veseli malena djevojčica.

Pažnju je pak svojim izgledom privukla mlada Ema Brozović. Sestra našeg reprezentativca poziranjem u oskudnim bikinijima postala je tema broj jedan na domaćim portalima.

👙

Objavu dijeli 💫 E M A 💫 (@brozovic.ema)

Ljubitelj šale Šime Vrsaljko većinu je slobodnih dana proveo u Zadru i okolici s obitelji i suprugom Mateom koja mu je prije mjesec dana podarila sina Brunu. Onda je nekoliko dana odlučio sam s voljenom napuniti baterije za novu sezonu u klubu Atletico Madrid. Par je otišao u Dubrovnik.

❤️

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

RODITELJI NA ODMORU

Trenuci samo za njih: Šime i Matea Vrsaljko pobjegli na odmor u Dubrovnik

Pogledaj galeriju

Nogometaš Dejan Lovren ljetnu stanku također provodi u društvu najmilijih. Svoj je godišnji započeo na otoku Pagu, a onda se jahtom zaputio nešto južnije. Iduća postaja bio mu je Hvar, a onda Korčula, koja ga je oduševila. Društvo mu između ostalog pravi glumac Enis Bešlagić.

Tina Jedvaja i njegovu djevojku Dinu Dragiju privukao je jedan od najudaljenijih hrvatskih otoka, Lastovo.

Summer 💪🏻💪🏻🌊☀️🇭🇷

Objavu dijeli Tin Jedvaj (@tinjedvaj16)

🇭🇷

Objavu dijeli ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_)

❤️

Objavu dijeli ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_)

Josip Pivarić s obitelji je odmarao u luksuznoj vili u Malinskoj na otoku Krku. Sa suprugom Božicom i djecom - petogodišnjom Lorenom i trogodišnjim Matejem naš reprezentativac vrijeme rado provodi uz bazen i u morskim radostima.

Luxury villas LOMA 😎 #vacationmode

Objavu dijeli Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

😎 #vacationmode

Objavu dijeli Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

Drugi vratar naše reprezentacije, Lovre Kalinić također je za odmor odabrao jedan od dalmatinskih otoka. Sa suprugom Jelenom Kalinić otišao je na Vis koji ih je potpuno oduševio.

🇭🇷😎#odmorko #vis #hrvatska #croatia #ljubav

Objavu dijeli Lovre Kalinić (@lovre_kalinic91)

Jedan od onih koji ovo ljeto nije odlučio provesti na Jadranu je Duje Ćaleta-Car. Mladi branič nakon povratka iz Rusije potpisao je svoj drugi inozemni ugovor, a kupio ga je francuski nogometni klub Olimpique Marseille. Prije nego što se preseli u Francusku mladi Šibenčanin otišao je s djevojkom Adrianom Đurđević na grčki otok Mikonos.

Charging 🔋

Objavu dijeli Duje Ćaleta Car (@dujecar_5)

  • +2
Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot-Instagram

Jadran je ove godine preskočila i obitelj Ivana Perišića uživanjem u turskom ljetovalištu Mugla. Luksuzni resort privukao je našeg reprezentativca te je otputovao tamo s djecom i suprugom Josipom. Pridružili su im se i njegov kolega Ivan Strinić i njegova supruga Ivana te kćerkica i sin.

  • +2
Perišić i Strinić na odmoru Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram