MALA ZVIJEZDA SUPERTALENTA

Eva Pilić: Nisam očekivala da ću proći u finale

14.11.2011 u 14:28

Bionic
Reading

Nakon što u drugoj polufinalnoj večeri šoua 'Supertalent' odličnim nastupom izborili ulazak u samo finale, Eva Pilić i breakdance skupina Nexus ne skrivaju svoje uzbuđenje, dok Vedrana Ošap, kojoj je malo nedostajalo do finala, kaže da nije razočarana

Malena Eva Pilić svojom izvedbom pjesme 'Mercy' pjevačice Duffy oduševila je publiku i žiri, a Nina Badrić čak ju je i nazvala malenom zvijezdom. Eva, koja pjeva od svoje druge godine, otkrila nam je da se nadala prolasku u finale, no nije to očekivala. O samome finalu još uvijek ne razmišlja, već se veseli proslavi s prijateljicama.

Odluka o ulasku u finale između pjevačice sevdaha Vedrane Ošap i breakdance skupine Nexus nije se znala do samoga kraja. Sretni breakdenceri i finalisti Nexus ne skrivaju svoje uzbuđenje zbog prolaska dalje te priznaju da su imali malu tremu pred nastup. Za samo finale najavljuju pravi šou.

Pjevačica sevdaha Vedrana Ošap svojom izvedbom 'Ne klepeći nanulama' žiri je oborila s nogu, no to joj ipak nije bilo dovoljno za prolaz, te se kao trećeplasirana nije uspjela izboriti za finale. 'Izuzetno sam zadovoljna nastupom. Primarni cilj bio mi je da u 'Supertalentu' pokažem da i mlađa populacija sluša sevdalinke', rekla nam je Vedrana otkrivajući da je pred nastup imala veliku tremu.