OBITELJSKA IDILA

Eva Longoria snimljena u šetnji sa suprugom i sinom, a jedan je detalj na majici malenog Santiaga oduševio sve

11.06.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Nakon tjedana provedenih u karanteni, zbog pandemije koronavirusa koja je zadesila svijet, Eva Longoria i njezin suprug Jose Baston jedva su dočekali lijepo vrijeme kako bi u šetnju do parka odveli svog sinčića Santiaga

Da je sretna što se napokon mogla ostvariti i kao majka, 45-godišnja glumica Eva Longoria ne krije, a centar njezina svijeta sada je maleni Santiago, koji će za nekoliko dana proslaviti i svoj drugi rođendan. Svoj život Eva je sada posvetila njemu i uživa što može uživati u zajedničkim trenucima sa Santiagom, ali i suprugom Joseom Bastonom.

Upravo sa svojom dvojicom muškaraca, zvijezda serije 'Kućanice' snimljena je nedaleko od parka na Beverly Hillsu, gdje se tročlana obitelj uputila na igru i uživanje u suncu nakon tjedana izolacije. Paparazzi su ih odmah pronašli, iako se Eva Longoria lice pokušala sakriti iza crne zaštitne maske i šilterice.

Većinu puta do parka otac ga je nosio na ramenima, a kada ga je spustio, detalj na bijeloj majici malenog Santiaga oduševio je sve. Naime, Santiago Baston na majici je imao fotografiju svojih roditelja, a uz to mu je Eva Longoria iskombinirala sivi, donji dio trenirke te crne slip-on tenisice s bijelim kosturskim glavama na vrhu.

  • +5
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Neodoljivi Santiago radoznalo je promatrao sve oko sebe, a onda se prepustio bezbrižnoj dječjoj igri.

Maleni dječak, težak tri kilograma, rođen je u 19. lipnja 2018. godine u bolnici Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu, a ponosni roditelji Eva Longoria i José Pepe Bastón nazvali su ga Santiago Enrique.