PODSJEĆA NA mamu

Ena Begović bila je prvoklasna ljepotica, a njezina kći ne zaostaje ljepotom i uspješnosti: Diplomirala je na talijanskom 'Harvardu'

12.01.2022 u 13:32

Bionic
Reading

Prelijepa kći neprežaljene glumčke dive i Josipa Radeljaka danas ima 21 godinu, a mnogi smatraju da je majčina kopija. Samozatajna je, ne voli eksponiranje a profili na društvenim mrežama su joj zatvoreni, pa tek pokoja objava njezinog tate otkrije kakvu novost vezanu uz nju. Tako se ponosni otac pohvalio velikom viješću u njihovoj obitelji doduše, 'starom' tek koji mjesec

Lana Radeljak dobila je titulu sveučilišne prvostupnice, a sve se dogodilo još u studenom. U Milanu na Sveučilištu Bocconi Lana je odabrala smjer ekonomiju i menadžment (riječ je o privatnom fakultetu kojeg nazivaju talijanskim 'Harvardom').'Sretan dan', opisao je Josip Radeljak fotografiju na kojoj na kojoj pozira sa svojom mezimicom.

Prije toga na svom Facebook prodilu objavio je više fotografija tog velikog dana. 'Sretni na Bocconiu - diploma je njena', napisao je pored jedne od njih, a na drugoj uz poveće društvo uz piće nazdravlja Laninoj diplomi i šali se: 'Fešta u Milanu! Lana je diplomant Bocconia! Tata je svoje dovršio! A za ove koji napadaju - treba da znaju - Tata ima pušku! Sretno joj sve što zaželi - a ONI polako, fino i oprezno!.

SRETAN DAN !

Objavljuje Josip RadeljakUtorak, 30. studenoga 2021.

EVO - TO JE TO. !!

Objavljuje Josip RadeljakUtorak, 30. studenoga 2021.

Sretni bili, a sa diplomom još sretniji !!!

Objavljuje Josip RadeljakSubota, 27. studenoga 2021.

Fešta u Milanu !! Lana je diplomant Bocconia !!! Tata je svoje dovršio !! A za ove koji napadaju - treba da znaju - TATA IMA PUŠKU !!! Sretno joj sve što zaželi - a ONI polako, fino i oprezno !!

Objavljuje Josip RadeljakSubota, 27. studenoga 2021.

Podsjetimo, jedina kći Dikana i pokojne Ene imala je tek 45 dana kada joj je majka tragično preminula u prometnoj nesreći na Braču. Otkako je stasala u atraktivnu mladu ženu, moglo je se vidjeti tek nekoliko puta i to većinom s ocem, kad mu je pravila društvo na nekim društvenim događanjima.

  • +3
Lana Radeljak Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL