PRAVA LJEPOTICA

Lana Radeljak svakim je danom sve sličnija majci Eni Begović: 'Ako je uz ljepotu naslijedila i ostale mamine osobine, zaista je blago’

02.11.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Kći Josipa Radeljaka i pokojne glumice Ene Begović, 20-godišnja Lana Radeljak izrasla je u pravu mladu djevojku koja privlači pažnju svojom nevjerojatnom ljepotom. Mnogi na prvu primjećuju kako je svakim danom sve sličnija slavnoj majci

Lana Radelja, jedina kći Josipa Radeljaka Dikana i Ene Begović imala je svega 45 dana kada je njezina majka poginula u automobilskoj nesreći na otoku Braču 15. kolovoza 2000. godine.

Lana je izrasla u pravu ljepoticu, uzornu mladu djevojku koja studira u Milanu na Sveučilištu Bocconi. Iako svoje profile na društvenim mrežama drži zatvorenima za javnost, njezin tata ne krije ponos pa ponekad objavi pokoju fotografiju 20-godišnje Lane.

Jedna, nova takva fotografija izazvala je pažnju brojnih obožavatelja koji su odmah ustvrdili koliko plavokosa djevojka nalikuje svojoj majci Eni.

Tatino blago ..!!

Objavljuje Josip RadeljakUtorak, 27. listopada 2020.

‘Tatino blago’, poručio je Dikan ispod fotografije na kojoj Lana pozira dotjerane frizure u valovima s umjerenom šminkom na svome lijepom licu.

‘Imate prekrasnu kćer’, ‘Ako je uz ljepotu naslijedila i ostale mamine osobine, zaista je blago’, ‘Prekrasna je i jako puno podsjeća na majku’, ‘Lijepa ko majka’, samo su neki od mnogobrojnih komentara koji hvalisaju mladu nasljednicu.

Iako je od majke naslijedila ljepotu, Lana se očito nije opredijelila za istu profesiju već je otišla u smjeru ekonomije i biznisa, što je povukla na oca.