NE KRIJU SREĆU

Emotivnim fotografijama sve su raznježili: Ivan Šarić i Korana Gvozdić dočekali sina, a otkrili su i njegovo ime

27.05.2021 u 20:43

Bionic
Reading

Uzbuđenju i sreći zbog skorašnjeg dolaska prinove došao je kraj. Kako su javnosti obznanili na društvenim mrežama, domaći komičar Ivan Šarić i marketinška stručnjakinja Korana Gvozdić dočekali su sinčića Olivera, a čestitke im ne prestaju pristizati

Poznati domaći par na svojim profilima podijelio je gotovo identične fotografije na kojima u rukama drže onu sinčića Olivera. Poput Ivana, i Korana je posebnim opisom fotografije javnosti obznanila sretnu vijest.

'Oliver. Ja tata. Nemam puno za reći osim da je moja Korana snažnija od svemira', napisao je Šarić dok je Korana na vlastitom Instagram profilu napisala sljedeće: 'Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha – Oliver'.

Isto tako Korana je otkrila da su sinčića Olivera dočekali 13. travnja, a vijest o dolasku prinove sada su odlučili obznaniti javnosti.

Da s poznatim domaćim komičarom očekuje prinovu, Korana je javnosti otkrila početkom veljače na Instagramu. Par je u sretnoj vezi već osam godina, a zarukama su ju okrunili tijekom romantičnog putovanja u Grčku 2016. godine.

  • +3
Korana Gvozdić, Ivan Šarić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX