BUDUĆA MAMA

Sve je nasmijala trudničkom fotografijom: Ovako se Korana Gvozdić našalila na vlastiti račun

17.03.2021 u 00:07

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci u domu komičara Ivana Šarića i marketinške stručnjakinje Korane Gvozdić vlada veliko uzbuđenje i sreća zbog skorašnjeg dolaska prinove. Zgode iz svog trudničkog života, poznata Zagrepčanka nerijetko podijeli sa svojim brojnim pratiteljima na Instagramu, što je i ovoga puta bio slučaj

'Izgledam kao medo, a hodam kao ranjeni pingvin', na račun svog trudničkog izgleda našalila se Korana Gvozdić fotografijom s trbuščićem u prvom planu odjevena u teddy model kaputa.

U priloženim hashtagovima ispod najnovije objave na Instagramu, poznata Zagrepčanka otkrila je kako se nalazi u 27 tjednu trudnoće, a njezini brojni pratitelji iskoristili su priliku kako bi joj udijelili mnoštvo komplimenata.

Na svom Instagram profilu Korana je do danas dala naslutiti kako je usprkos trudnoći i dalje vrlo aktivna. 'I tako sam prije dva mjeseca odradila svoju prvu malu ulogu u sinkronizaciji crtića. Priznajem, trebalo mi je par minuta da se opustim ali imala sam podršku sa svih strana!', otkrila je nedavno na Instagramu, u komentarima natuknuvši kako ju je zaručnik Ivan Šarić nadgledao s druge strane stakla.

Da s poznatim domaćim komičarom očekuje prinovu, Korana je javnosti otkrila početkom veljače na Instagramu. Par je u sretnoj vezi već osam godina, a zarukama su ju okrunili tijekom romantičnog putovanja u Grčku 2016. godine.