NESPRETAN DOGAĐAJ

Dekorirajući svoj luksuzan dom na Beverly Hillsu, Catherine-Zeta Jones doživjela je nezgodu

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 08.12.2020 15:27
  • Objavljeno 08.12.2020 u 13:25
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Butterfly Twists/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zgodna Velšanka Catherine Zeta-Jones proteklih dana odlučila je unijeti blagdanski duh u svoj luksuzan dom na Beverly Hillsu, u kojem živi sa suprugom Michaelom Douglasom i dvoje djece. Njezino uzbuđenje i sreća prekinuti su kada je doživjela manju nezgodu

Poput mnogih slavnih Amerikanca koji uvjerljivo najranije započinju s dekoriranjem svojih domova za zimske blagdane, Catherine Zeta-Jones bacila se na uređivanje raskošne vile na Beverly Hillsu.

Poznata glumica izvadila je iz podruma sve ukrase, drvce, lampice i šljokice pa prionula na posao.

U jednom trenutku zgodna Velšanka doživjela je nezgodu koja ju je na neko vrijeme primirila i prikovala za krevet.

Naime velika blagdanska instalacija, koju, kako kaže, ni ne voli pala joj je na stopalo. Catherine je potom brzo stavila hladni oblog na natečeno stopalo i smirila se u krevetu. Javila se potom svojim obožavateljima i poručila da ovo za nju nije bilo najspretnije uređenje doma.

  • +6
  • +3

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Nekoliko dana nakon toga Catherine se vratila dekoriranju svoje vile i potom objavila video finalnog rezultata. Njezin hodnik izgleda vrlo glamurozno te je cijeli u blještavilu. Ovoga puta Zeta-Jones nije se vodila onom 'manje je više', već si je dala oduška kako bi u svom domu imala pravi blagdanski kič.