karizmatični chef

Emisija s Gordonom Ramsayjem koja donosi trikove iz rukava vrhunskih kuhara

12.07.2022 u 09:15

Bionic
Reading

Gordon Ramsay jedan je od najpoznatijih chefova u svijetu, a osim po vrhunskim jelima postao je poznatom po svom osebujnom karakteru i pristupu kuhanju. Emisija s karizmatičnim chefom donosi nam jedinstveno kulinarsko natjecanje

Natjecateljska emisija Genijalci u kuhinji (Culinary Genius) s Gordonom Ramsayjem donosi vam puno zabavnih i napetih minuta. U ovoj emisiji gledamo devet amaterskih kuhara koji se natječu u kulinarstvu uz savjete i lekcije profesionalnih kuhara.

Proširite znanje uz kulinarske legende

U svakoj epizodi pojavit će se novi profesionalni kuhar koji će demonstrirati dva zadatka natjecateljima, kao i publici. Kao jedan od profesionalaca, tu je i kulinarska legenda Gordon Ramsay koji će svoje kulinarsko umijeće demonstrirati u prvoj epizodi.

Osim brzine, Ramsay traži i točnost u praćenju danog recepta u intenzivnim kulinarskim rundama. Rosemary Shrager, Jean-Christophe Novelli i Phil Vickery svoja će umijeća pokazivati u idućim epizodama donoseći svoj jedinstveni stil u ovu intenzivnu kuhinju.

Tko će osvojiti titulu kulinarskog genija?

U prvoj rundi natjecatelji će se suočiti s petominutnim testom u kojemu će pokazati svoje vještine s nožem. Testiraju se i njihovi živci jer su izazvani da brzo usitne sastojke prije nego što profesionalni kuhar ocijeni kvalitetu i kvantitetu njihova rezanja. Tri najslabija natjecatelja odmah će biti eliminirana.

U drugoj rundi fokus je na preciznosti i vještini. Ovaj desetominutni test temelji se na pripremi. Pomno odabrani sastojak otkriva se preostalim natjecateljima koji će se utrkivati kako bi ga savršeno pripremili. I ovaj test bit će konačan za troje natjecatelja koji će biti poslani kući, a troje najboljih ostaje u iščekivanju uzbudljive nove runde.

U trećoj rundi kuhari moraju iskoristiti sastojak koji su upravo pripremili kako bi stvorili zadivljujuće jelo u 25 minuta koje će im donijeti prvo mjesto i titulu kulinarskoga genija, kao i novčanu nagradu.

Uzbudljivu kulinarsku emisiju Genijalci u kuhinji gledajte na Pickbox NOW već od danas!