prebujno poprsje

Emily Ratajkowski: 'Što ne valja s mojim grudima?'

03.07.2017 u 14:16

Bionic
Reading

Ona je trenutno jedan od najpoznatijih modela svijeta i predmet požude mnogih muškaraca. Gdje god se pojavi, oduzima dah svojim izgledom, ali Emily Ratajkowski tvrdi kako su je mnogi klijenti odbijali zbog prebujnog poprsja

Svjetsku je slavu stekla nakon što se 2013. pojavila u videospotu 'Blurred Lines' glazbenika Robina Thickea, u kojem je dominirala svojim vitkim i dugim nogama.

Ovaj 26-godišnji model od tada je sklopila mnogobrojne ugovore i prošetala gotovo svim svjetskim pistama. Poznata je i po vrlo provokativnim i često oskudnim fotografijama, a milijuni su joj se dive zbog savršene figure i zavidnih oblina. 

  • +9
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije nešto više od mjesec dana pozirala je potpuno gola pred objektivom svoje prijateljice Lare Pie Arrobio. Svjedočili smo tada i njezinom bujnom poprsju za koje sada tvrdi da joj je na početku karijere zadavalo mnogo problema.

Why can't this be right now?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

'Postoji taj problem koji mi se događao: oh, ona je preseksi. To je kao antiženska stvar, ljudi nisu željeli raditi sa mnom jer su moje grudi prevelike', rekla je Emily Ratajkowski u nedavnom intervjuu za australsko izdanje časopisa Harper's Bazaar.

All this birthday love got me feeling like 😁😁😁! Thanks guys! I am so grateful.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

'Što ne valja s mojim grudima? One su predivna i ženstvena stvar koja se treba slaviti', nastavila je manekenka.

Cannes fomo

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Vjerujemo kako se milijuni koji ju prate na društvenim mrežama, a pogotovo muški rod, itekako slažu s ovom mladom zvijezdom u usponu.