KAKAV otac, takav sin

Elona Muska inspirirala popularna serija pa se primio škara te ošišao sebe i sina

02.08.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, vlasnik tehnoloških kompanija, na društvenim mrežama podijelio je fotografiju s jednim od svoje djece, dvogodišnjim sinom X Æ A-Xii. Plavokosi dječak i on imaju iste frizure za koje ih je inspirirala popularna serija

'Za Dan zahvalnosti prošle godine nakon gledanja jedne previše epizoda 'Vikinga'', napisao je Elon Musk uz obiteljsku fotografiju na kojoj pozira sa svojim dječakom.

Kada ga je jedan od pratitelj pitao je li im obojici ošišao kosu, milijarder je kratko rekao: 'Da'. Grimes, djetetova mama, također je izvježbala svoje frizerske vještine što je prethodno pokazala uz fotografiju njihovog svog sina. 'Nisam sigurna da je ova frizura ispala najbolje, ali on je sada Viking', opisala je 34-godišnja pjevačica fotografiju u siječnju 2021.

Inače, bivši par je dijetetu rođenom u svibnju 2020. isprva da ime X Æ A-12 Musk no bili su prisiljeni promijeniti njegovo ime u X AE A-XII jer kalifornijski zakon ne dopušta posebne znakove i brojeve. 'Moja partnerica je ta koja je zapravo, smislila ime', objasnio je izbor imena direktor Tesle.

Podsjetimo, Musk i njegova (sada opet bivša) partnerica Grimes dobili djevojčicu zahvaljujući surogat majci. Rođena je u prosincu prošle godine, iako je par prekinuo u rujnu iste godine. Nazvali su je Exa Dark Sideræl, koju iz milja zovu Y. S druge strane dobio je blizance sa Shivon Zilis u studenom 2021. - mjesec dana prije svog drugog djeteta s Grimes.

  • +4
Elon Musk Izvor: EPA / Autor: ALEXANDER BECHER

Ukupan broj (rođene) djece Elona Muska tako sada broji njih 10. S prvom suprugom Justine Wilson ima petero djece - 18-godišnje blizance Vivian Jennu Wilson i Griffina Muska, te trojke Kaia, Damiana i Saxa Muska. Imali su i sina Nevadu Muska, koji je preminuo u dobi od 10 tjedana, tako da Elon danas ima devetoro žive djece.