POHVALILI SE

Ellen DeGeneres i Brad Pitt imaju nešto zajedničko - istu bivšu djevojku

16.09.2019 u 14:08

Bionic
Reading

U najnovijoj epizodi omiljenog američkog talk showa 'Ellen DeGeneres Showa' prošlog petka sve je iznenadio dolazak Brada Pitta, a kroz duhovit razgovor i dobru zezanciju voditeljica i glumac prisjetili su se i svog upoznavanja

55-godišnji Brad Pitt bio je gost iznenađenja u najnovijoj epizodi popularnog 'The Ellen DeGeneres Showa', a kroz razgovor, 61-godišnja Ellen DeGeneres zatražila je od glumca da se prisjeti njihovog prvog susreta i upoznavanja.

Ellen DeGeneres i Brad Pitt Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Sjećam se da je to bilo na partyju pokraj bazena koji je organizirala Melissa Etheridge, a ti si se, koliko se sjećam, upucavala mojoj djevojci', rekao je Pitt, dodavši kako je to bilo krajem 80-ih ili početkom 90-ih.

'Stvarno sam se upucavala tvojoj djevojci?' upitala ga je smijući se Ellen DeGeneres, na što joj je Pitt rekao da se zbog toga osjećao počašćenim.

  • +6
Ellen DeGeneres Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

'Nekako mislim da sam bila u vezi s još jednom tvojom djevojkom, ali o tome ćemo razgovarati kasnije', dodala je Ellen, no niti jedno od njih nije otkrilo identitet djevojke s kojom su oboje bili u vezi.