SVI U ŠOKU

Ella Dvornik zbunila obožavatelje fotografijom iz Sarajeva: 'Tek vjenčani'

14.08.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Mlada travel i beauty blogerica Ella Dvornik prošle je godine objavila zaruke s dugogodišnjim partnerom Charlesom Pearceom, a sada je najnovijom fotografijom u kojoj pozira u haljini nalik vjenčanici ostavila obožavatelje u šoku

Najnovija fotografija poznatog para Elle Dvornik i Charlesa Pearcea zbunila je more obožavatelja na društvenim mrežama. Blogerica je naime tijekom posjeta Sarajevu gdje se trenutno održava filmski festival, odjenula svečanu haljinu nalik vjenčanici, a njezin odabranik uskočio je u elegantno odijelo.

'Upravo vjenačni', napisala je prvo Ella ispod fotografije, a potom dodala i da se samo šali i umirila sve koji su već pomislili da se blogerica u tajnosti udala.

Just Married! JUST KIDDING 😂 Hello Sarajevo! ❤️❤️❤️

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Poznati zaručnici koji su u studenom prošle godine postali sretni roditelji djevojčice Balie Dee još uvijek nisu javno progovorili o planovima o braku. Trenutno su fokusirani na karijeru i odgoj kćerkice u kojem im mnogo pomaže i Ellina majka Danijela Dvornik.

Here we are 😎

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Brižna baka čuva voljenu unuku dok Ella i Charles imaju obveza. Upravo zbog toga 27-godišnjakinja je u mogućnosti realizirati nova putovanja.

Grandma and Balie 🤗

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Kći kralja funka, Dine Dvornika, otkrila je da uskoro planira road trip po Europi u društvu svog zaručnika Charlesa.

  • +3
Ella Dvornik zvijezda Guliverove kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznic