obožava obuću

Ella Dvornik pokazala skupocjene sandale: Čekamo da vidimo gdje i kako će ih isfurati

22.09.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Uz dogodovštine iz svog života, svi već znaju da se blogerica Ella Dvornik najviše voli pohvaliti modnim ulovima. Sada se kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika pohvalila neobičnim sandalama i nije skrivala ushićenje jer su napokon došle na njezinu adresu

Nije tajna to da je Ella Dvornik ljubiteljica odvažnih, što neobičnijih modela cipela s visokom potpeticom koje kombinira na zanimljive načine, a svoja street style izdanja rado dijeli s ostatkom svijeta.

'Vrištim!', 'Ne znam se nositi s ovim savršenstvom!' napisala je jedna od najpopularnijih domaćih influencerica na Instagram storyju i ponosno pokazala dva nova para skupocjenih sandala poznatog brenda Kat Maconie. Za njihove cipele modni znalci tvrde da su mnogo više od obuće - smatraju se pravim malim umjetničkim djelima. Jedne od novih Ellinih sandala su model 'Olive', koji ima petu sa šarenim volančićima od tila, a drugi je model 'Emmi Chain' sa zlatnom petom u obliku spojenih prstenova.

Podsjetimo, Ella se ljetos sa suprugom Charlesom i njihovo dvoje djece Balie i Lumi preselila na sjeverozapad Hrvatske, točnije u istarske Bale. Par je kuću iz snova tražio više od pet godina, a Ella je u nekoliko navrata rekla kako se nimalo ne kaje zbog odluke o preseljenju te je otkrila da su odlučili otići iz Zagreba jer 'Charles ne voli Zagreb, ne voli taj mentalitet'.

COSMO PARTY

Dotjerane Hrvatice na okupu: Nema tko nije bio na rođendanskoj zabavi

Pogledaj galeriju