NEPREPOZNATLJIVA JE

Ella Dvornik pokazala kako je izgledala prije pet godina

08.05.2018 u 18:37

Bionic
Reading

Danas je gledamo kao brižnu majku i jednu od vodećih domaćih blogerica, no Ella Dvornik nije uvijek izgledala tako. Tijekom godina mijenjala je stilove i modne izričaje, pa se odlučila prisjetiti razdoblja kada nije bila šminkerica

Putem svog Facebook profila, kći Dine Dvornika, Ella Dvornik objavila je fotografiju staru pet godina i pritom pokazala koliko se modno i stilski te fizički transformirala.

Pet godina ranije Ella je izgledala poput djevojčice, odnosno furala je stil iz japanske animacije. Takozvani Gothic lolita stil, zapravo je imitiranje viktorijanske porculanske lutke, a u tome djevojkama uvelike pomažu i sve popularne kružne leće ili circle lenses koje povećavaju oči i čine pogled praznim. Isto tako koristi se puno čipke, mašni i vrpci, ali sve u tamnim tonovima.

Sve to koristila je i tada 22-godišnja Ella, koju na fotografiji vidimo u crnoj majici s kosturskom glavom i uskim crnim trapericama, dok na leđima nosi ruksak. Čak je i njezina tadašnja boja kose bila neobična. Nosila je pink nijansu i velike šiške.

Nakon što je preselila u London i upoznala svog današnjeg zaručnika Charlesa Pearcea s kojim dijeli šestomjesečnu kćerkicu Balie Dee, Ella je počela mijenjati svoj modni izričaj. Postala je ženstvenija te počela pratiti aktualne trendove, pa se u njezinim današnjim stajlinzima nerijetko mogu naći visoke potpetice, glamurozne haljine ili pak odijela.

Fanove je iznenadila objavom te su joj i komentarima poručili kako danas izgleda mnogo bolje nego nekada. Jedna obožavateljica čak je upitala i što Charles misli o njezinom prošlom izgledu, na što je Ella kratko odgovorila da se njemu to jako sviđa.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX