nikamo bez balie

Ella Dvornik pokazala kako izgleda dan zaposlene mame

14.12.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Iako je rodila prije samo mjesec dana, travel i beauty blogerica nije ni u jednom trenutku zapostavila svoj posao. Zato je otkrila kako uspijeva uskladiti brigu oko novorođene Balie Dee i karijere

Već puna četiri tjedna mnoštvo obožavatelja prati avanture mlade mame Elle Dvornik koja ponosno pokazuje kako se snalazi u novoj ulozi.

No uspješna blogerica ne zapostavlja svoju karijeru. Budući da je Balie Dee još uvijek premala za putovanja, koja su Ellu proslavila u blogerskom svijetu, kći kralja funka sada se na svojim društvenim mrežama okrenula malo bližoj temi. 

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Počela je snimati videouratke u kojima pokazuje svoju svakodnevicu s malom bebom koji su vrlo dobro prihvaćeni. 

Ipak, snimiti takav video nije malen posao, pa je 25-godišnjakinja pokazala kako on zapravo nastaje. 

'Na lijevoj ruci jačam biceps, a desnom montiram video', napisala je ispod fotografije na kojoj vidimo njezinu mezimicu u naručju, kao i laptop. 

Nakon objave mnoge su joj mame iskazale poštovanje, ali i podijelile pokoji savjet.

'Tek kad postaneš mama shvatiš koliko toga možeš raditi samo jednom rukom', 'Beba ti je super... ali manje po rukama, a govorim iz iskustva... posli je sve teže... pozz iz Komiže', 'Kad postaneš mama, naučiš multitasking', 'Promijeni ruku pa da ih bildaš podjednako', 'Mi žene možemo čak i dva posla odjednom raditi', samo su neki od brojnih komentara. 

“Ljubav se zove imenom tvojim “

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

U usklađivanju svih obveza Elli, naravno, mnogo pomaže zaručnik Charles Pearce i majka Danijela Dvornik, koja se unučici iznimno raduje. 

Trening !#mylife #women50 #workouts #ifeelsogood #mygranddaughter

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Ella Dvornik Autor: Youtube