PONOSNA MAMA

Ella Dvornik proslavila prvi mjesec kćerkice Balie Dee objavivši neodoljivu sliku svoje mezimice

10.12.2017 u 19:47

Bionic
Reading

Blogerica i novopečena mama, Ella Dvornik, proslavila je prvih mjesec dana od rođenja njezine kćerkice Balie Dee, objavivši na svom Instagram profilu neodoljivu fotografiju koja je raznježila brojne Elline obožavatelje

Prošlo je točno mjesec dana otkad je Ella Dvornik prvi put ugledala svoje kćerkicu. Iako je stigla u sred noći i to na vrlo dramatičan način, Ella i Charles Pearce bili su jako sretni što će po prvi put iskusiti čari roditeljstva.

Djevojčicu su nazvali Balie po otoku Baliju gdje su proveli nezaboravno putovanje, a drugi dio imena Dee označava izgovor početnog slova Ellina oca, legendarnog Dine Dvornika i Charlesove majke, Deirdre.

Vjerojatno tada od šoka nisu mogli ni slutiti koliku će količinu ljubavi osjećati prema svojoj mezimici, za koju mnogi Ellini obožavatelji tvrde da podsjeća na pokojnog Dinu.

  • +12
Dino Dvornik Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Svako toliko ponosni mama i tata na društvenim mrežama podijele fotografiju svoje kćerkice, pa je tako Ella povodom proslave prvih mjesec dana života Balie Dee počastila fanove dirljivom fotografijim malene djevojčice koja na prvi pogled osvaja krupnim crnim očima i bucmastim obraščićima.

Pikulica 🤗❤️ #babygirl #1monthold #newborn

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Slatka Balie Dee je, čini se, uz mamu blogericu već naučila pozirati. Djevojčica je za potrebe fotografiranja gledala ravno u kameru, a čak je i napravila simpatičan izraz lica tako što je napućila usne, baš kako to rade trendi Instagram djevojke.