FUJ, UŽAS, RUŽNO

Ella Dvornik Pearce pokazala kakvom tijelu teži: Komentari su grozni kao što je i očekivala, kako bi održala još jednu životnu lekciju

03.10.2021 u 17:05

Bionic
Reading

Influencerica Ella Dvornik Pearce je na Instgram Storyju objavila fotografiju svojih pristojno utegnutih trbušnjaka te priznajući kako mrzi ići u teretanu otkrila da joj je ipak sjajan osjećaj probuditi se i vidjeti rezultate

Za struk na kojem bi joj pozavidjele mnoge majke Ella je 'okrivila' svoju trenericu koja je ne pušta doma dok ne odradi svih sat i pol treninga, a onda i otkrila čemu teži.

U drugoj objavi Ella je podijelila fotografiju djevojke nevjerojatno tankog i utegnutog struka, bez grama masnog tkiva, te napisala kako se tome nada za par godina.

Komentari na fotografiju 'bezobrazno' utegnute djevojke su grozni, ali ništa manje od toga Ella nije ni očekivala kako bi još jednom podsjetila pratitelje na smisao života.

'Znala sam da ću dobiti komentare za ovu zadnju žensku koju sam objavila. I svi redom 'fuj', 'užas', 'ružno'. Jel' vi stvarno mislite da je poanta života izgledati i raditi ono što drugi očekuju od vas?', pita Ella pa daje besplatnu lekciju.

'Poanta života je da uživate, da se volite i da pritom ne štetite drugima oko sebe. Dok god drugima ne činite loše, a poželjno je i da činite dobro, zaista se ne trebate opterećivati ničim.

Dakle, ja sam svjesna da je nekima to ružno, meni je to lijepo. Ne samo iz perspektive fizičkog izgleda, nego sama mentalna snaga i potrebna disciplina kojom se dolazi do toga. Težim tome. Težim boljem. I mogu se pomiriti s prosječnim, prosječna sam cijeli život, i to isto volim. Al' ponekad volim testirati samu sebe i pomaknuti granicu', kaže Ella i zakucava za kraj.

U ROVINJU

Zna kako se istaknuti: Ella Dvornik nabacila ružičasti look i dodatno ga začinila skupocjenim štiklama poznate dizajnerice

Pogledaj galeriju

'To nije ni fuj, ni ružno, ni užas. To je nešto što bi svi trebali u životu raditi. Ne samo u teretani, već i u duši', zaključuje besplatnu životnu lekciju Ella.