Oduševljava objavama

Ella Dvornik nasmijala sve odgovorom na suprugovo pitanje gdje je bila cijelog njegovog života

19.10.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Jedna od najpraćenijih i najpoznatijih hrvatskih influencerica i kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika često nasmijava fanove na društvenim mrežama šaljivim objavama, a sada je objavila nešto na temu svoje ljubavi s Charlesom

Ella Dvornik se ovog puta osvrnula na temu toga 'kad je suprug pita gdje je bila cijeli njegov život'. Pokazala je fotografiju Charlesa Pearcea na kojoj ima 25 godina te pratiteljima objasnila da je ona u to vrijeme bila u 4. razredu osnovne škole (uz svoju fotografiju iz tog vremena).

Podsjetimo, par se upoznao kad je Ella imala 22 godine. Kako je ranije otkrila, sve je počelo uz pivo.

'Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje, i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka u kojem smo naručili i treće pivo već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Razgovarali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći', napisala je jednom prilikom blogerica na svom profilu na Instagramu.

Marketinški stručnjak često naziva Ellu 'ljubavi svoga života', a kao njena kruna u studenom 2017. godine stigla im je kćerkica Balie Dee dok je 2020. rođena Lumi Wren. U lipnju ove godine kupili su kuću u istarskim Balama, u koje su se preselili tijekom ljeta.

  • +12
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL