OPOVRGNULA GLASINE

Ella Dvornik progovorila o razvodu od Charlesa: 'U dobrim smo odnosima zbog djece'

06.01.2024 u 10:24

Bionic
Reading

Gostovanjem u podcastu 'StoryTime', jedna od najuspješnijih domaćih influencerica otvoreno je progovorila o raskidu četverogodišnjeg braka s Charlesom, ali i svom psihičkom stanju nakon ljubavnog brodoloma

Glasine o tome da je zaradila na razvodu od Charlesa, Ella Dvornik prvo je opovrgnula rekavši da proces razvoda i dalje traje te da o njemu ne želi govoriti.

'Ljudi od mene očekuju da kačim po Instagramu kako se mi tučemo na dnevnom nivou, ali to nije istina. U dobrim smo odnosima zbog djece, ja sam svašta o mojim roditeljima čitala ranije i nije mi bilo ugodno. Neću dozvoliti da to isto čitaju moja djeca', objasnila je.

Ella Dvornik otkrila o čemu priča sa psihologom! | STORYTIME 008 Izvor: Društvene mreže / Autor: Milan Popovic Official

Isto tako priznala je da u posljednje vrijeme nerijetko posjeti psihologa. 'Zadnje vrijeme često idem svom psihologu. Ispričamo se malo o mojim traumama, ne znam čemu to, ali je dobro', izjavila je.

Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi. Njihova brakorazvodna parnica zatvorena je za javnost, a do danas su imali dva ročišta u Puli.

  • +12
Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

O pokrenutoj brakorazvodnoj parnici Ella Dvornik samo se jednom oglasila na Instagramu napisavši:

'Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi'.

  • +3
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX