PRISJEĆANJE NA SOLO VJENČANJE

Ella Dvornik fotografijama iz Las Vegasa obilježila polugodišnjicu braka

03.08.2019 u 18:06

Bionic
Reading

S nekoliko dosad neobjavljenih fotografija naša modna i travel blogerica Ella Dvornik prisjetila se svoga i Charlesovog vjenčanja od prije pola godine u Las Vegasu

Sudeći po fotografijama s Instagrama, Ella Dvornik sa suprugom Charllesom Pearceom trenutno boravi u Muenchenu.

Dok se Britanac prihvatio Ellinog posla i izvješćuje o gastro ponudi glavnog grada Bavarske, Ella lista obiteljske foto albume i evocira uspomene.

'Throwback na naše solo vjenčanje u Vegasu', napisala je Ella i podijelila četiri fotografije s njihovog u tajnosti organiziranog vjenčanja u Las Vegasu prije pola godine.

View this post on Instagram

Throwback na naše solo vjenčanje u Vegasu 🥰

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Rođenjem njihove kćerkice Balie Dee, par je stalno bio zasipan pitanjima o vjenčanju, a dok su se na ta pitanja oglušavali, u tajnosti su pripremali vjenčanje u Las Vegasu.

Par se u veljači ove godine odmarao i guštao u Meksiku, i bilo bi to jedno sasvim obično od njihovih brojnih putovanja svijetom, da se s njega nisu vratili kao bračni par.

Naime, na povratku iz Meksika Ella i Charles su svratili do Las Vegasa i tamo se vjenčali bez ikog od bližnjih, a razloge za solo vjenčanje Ella je objasnila u svojoj objavi na Facebooku.

'Prije 5 godina kad smo se upoznali htio me je odvesti u Vegas da me oženi. Nisam imala vizu, sad je imam!! Postoji li bolji način za ovaj sretan završetak, nego da ga obilježimo jos sretnijim početkom? 3 godine smo se trudili organizirati vjenčanje, al pošto su nam obitelji na drugim krajevima Europe bilo je jako, jako teško. Tako učinismo što radimo najbolje, kako bi Frank rekao ‘we did it our way’. I evo nas... Samo nas dvoje, službeno je! UPRAVO VJENČANI', napisala je Ella, a da je njihova miljenica, koja je ostala s bakom Danijelom, makar u mislima s njima, mlada mama je pokazala zaključivši objavu s 'Balie volimo te!'.

  • +4
Ella Dvornik i Charles Pearce Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL