detalji koji čine razliku

Elegantno i sa stilom: Nina Badrić otkrila djelić svog predivno uređenog stana na Hvaru kojeg naziva svojim drugim domom

08.07.2021 u 17:15

Bionic
Reading

Ako je za suditi prema nedavno održanim koncertima, ovo ljeto Nini Badrić počelo je odlično, a nakon nekoliko radnih tjedana pjevačica se uputila na otok Hvar gdje ima stan koji često naziva svojim drugim domom. Nina je iz svoje ljetne oaze na Instagramu objavila nekoliko fotografija i otkrila djelić svog predivno uređenog doma

Nina Badrić u srpanj je uplovila punom parom, nakon godinu i pol dana pandemijske stanke održala je svoj prvi koncert u Opatiji, a nakon toga je uslijedio veliki rođendanski koncert na splitskom Peristilu na kojem je zajedno s publikom proslavila svoj 49. rođendan.

Nakon radnog početka ljeta stiglo je vrijeme i za zasluženi odmor te se Nina uputila na jednu od svojih omiljenih destinacija – otok Hvar, točnije u Jelsu.

Naime, naša pjevačka diva obožava provoditi vrijeme u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ima stan koji naziva svojim drugim domom.

Stan u Jelsi Nina je pomno uredila, posvećujući pažnju svakom detalju, a već je nekoliko puta svojim obožavateljima dala uvid u interijer stana, i baš svaki put izazvala divljenje.

Ovoga puta Nina je na svom Instagram Storyju objavila tri fotografije koje otkrivaju djelić njezinog morskog doma – crvena fotelja u kontrastu s grubim bijelim zidom i ukrasnim kuglama te slikama na zidu, predivno cvijeće i mirisna svijeća te dalmatinske škure koje štite od jakog sunca i orhideja na prozorskoj dasci. Nina u Jelsi doista uživa u pravoj ljetnoj oazi.

Osim u svom decentno i vrlo ukusnom stanu, Nina vrijeme obožava provoditi i uz more. Tako je objavila i fotografiju s plaže, gdje je s pogledom u daljinu, u opisu napisala: 'Zar je srcu sve to trebalo da shvati.'

  • +7
Nina Badrić u Opatiji Izvor: Promo fotografije / Autor: David K. - Foto Luigi Opatija