NEZABORAVNA VEČER U OPATIJI

Nina Badrić u glamuroznom stajlingu održala prvi koncert nakon godinu i pol dana - i sve digla na noge

03.07.2021 u 10:23

Bionic
Reading

Nastupom u Opatiji, prvim nakon godinu i pol pandemijskih mjera, Nina Badrić još je jednom pokazala zašto je jedna od najomiljenijih pjevačica u regiji. Na otvorenoj ljetnoj pozornici u dvosatnom koncertu otpjevala je svoje najveće stihove, a rijetki su bili oni koji su ostali sjediti

'Hvala vam na ovoj predivnoj ljetnoj večeri, volim vas', rekla je sinoć Nina Badrić nakon dvosatnog koncerta na opatijskoj Ljetnoj pozornici nakon što ju je publika vraćala jer im je i to bilo malo.

Nezaboravnu večer ispunjenu emocijama, pozitivnom energijom i kvalitetnom glazbom poklonila je Nina publici nakon godinu i pol dana bez koncerata. Već s prvom pjesmom stvorila nevjerojatnu atmosferu te su rijetki bili oni koji su ostali sjediti.

  • +7
Nina Badrić u Opatiji Izvor: Promo fotografije / Autor: David K. - Foto Luigi Opatija

Koncert je otvorila pjesmom 'Rekao si' nakon čega su se redali hitovi poput 'Dat će nam Bog', 'Nije mi svejedno', 'Nek ti bude kao meni', 'Dani i godine', a publika u Opatiji imala je priliku čuti i novu pjesmu 'Ja još uvijek imam istu želju'.

Odlično raspoložena publika pljeskom, plesom i ovacijama ispratila je svaku njenu izvedbu, a ugodna ljetna večer pod zvijezdama, Ninina osebujna interpretacija, te energija odličnih glazbenika i Ninine vokalne pratnje, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Nina je za koncert odabrala dugu tamnoplavu haljinu s crvenim točkicama koja je imala detalj od perja na predjelu dekoltea. Kreacija sirena kroja i spuštenih ramena, s potpisom domaćeg brenda LeiLou, istaknula je njezinu ženstvenu figuru, a Nina je ovaj stajling u duhu mediteranskih ljepotica poput Sophije Loren i Monice Bellucci, začinila i novim lookom, dugom valovitom kosom za koju su zaslužne ekstenzije.

Nakon sjajnog koncerta na Ljetnoj pozornici, sufinanciranog putem Natječaja 'Jer svirati se mora' provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije, Nina će u nedjelju održati intimni koncert na splitskom Peristilu u posebnoj splitskoj priči, naime interpretirat će pjesme s prijašnjih Splitskih festivala.