TALENTIRANI GLAZBENICI

Mlade nade iz El Recordsa snimaju spotove, albume i koncerte: Prvi je već u petak

22.03.2022 u 12:25

Bionic
Reading

Izdavačka kuća za mlade bendove El Records objavili su dva videospota od benda Slanci i kantautorice Wilhelmine Agnes kojima najavljuju svoje autorske albume

Slanci svojim singlom 'Jutro' najavljuju album prvijenac pod nazivom 'Iza ugla'. Bend čine tri studentice i jedan student koji sviraju čvrsti i emotivni alt-rock. Videospot su osmislili i snimili sami uz montažu Dinka Pasinija, stoji u najavi.

'Sama pjesma je tekstualno vrlo motivirajuća, mislim da ima snažne slike koje sjajno prate samu glazbu. Odlična za trčanje u svakom slučaju!', rekla je pjevačica i autorica teksta Ivona Ević.

Izvor: Društvene mreže

Wilhelmina Agnes umjetničko je ime djevojke Ines Turšić koja singlom 'Crystal eyes of yours' najavljuje album pod nazivom State of mind. Videospot je snimljen u režiji Doringa, sve traženijeg autora videospotova na sceni. Hipnotizirajući stihovi i atmosfera singla najavljuje uzbudljiv album koji izlazi u svibnju. O singlu Wilhelmina kaže:

'Pjesma govori o dvoje ljudi koji traže svoje mjesto pod suncem, svoju sretnu točku u kojoj će moći ispuniti svoj puni potencijal, no uvijek nailaze na zatvorena vrata'.

Izvor: Društvene mreže

Zanimljive nove izvođače iza kojih stoji izdavačka kuća koju vode mladi El Records mogu se uživo čuti sljedećeg petka 25. ožujka u Centru za kulturu Mesnička kad nastupaju Slanci i Jabadera, ali i 23. travnja u Cadillac clubu (bivši Gjuro II) na El Records festivalu.