POZNATO I ZAŠTO

Ekipa 'Prijatelja' nije se željela okupiti na dodjeli Emmyja u čast Matthewa Perryja

17.01.2024 u 12:12

Bionic
Reading

Peteročlana ekipa 'Prijatelja' još je uvijek u velikoj tuzi zbog smrti svog kolege Matthewa Perryja, koji je 28. listopada pronađen mrtav u svom domu u Los Angelesu, te su zbog toga odlučili preskočiti zajedničko pojavljivanje na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih nagrada

Unatoč očekivanjima obožavatelja da će se ove godine ekipa 'Prijatelja' okupiti na nedavno održanoj dodjeli prestižnih nagrada Emmy, to se ipak nije dogodilo. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer odbili su ikakvu ideju o tome da se pojave zajedno na pozornici i odaju počast prerano preminulom Matthewu Perryju.

Kako su otkrili izvršni producenti serije Jesse Collins i Jeannae Rouzan-Clay, razlog se krije u tome što je njegova smrt još uvijek prefriška i tuga je pregolema.

  • +13
Emmy 2024. - dobitnici Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

'Pričali smo o tome ranije. Ali mogu pretpostaviti, s njihove strane, da tuga za osobom koja im je uvijek bila tako bliska i dalje traje. Ne mogu govoriti u njihovo ime, no svi moramo poštovati to da su oni bili obitelj i vjerojatno je sve bilo malo prerano', rekla je Rouzan-Clay.

prestižna nagrada

Večer glamura i blještavila: Pogledajte haljine s dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju

Inače, Matthew Perry spomenut je tijekom ovogodišnje ceremonije i to u tradicionalnom 'In Memoriam' sjećanju na sve koji su nas napustili u 2023. godini - od Lena Goodmana i Lancea Reddicka, preko Barbare Walters sve do Kirstie Alley.