nikad ne miruje

Edo Maajka: 'Želim da moje dijete kad je tužno plače sa mnom, ne želim je osuđivati zbog toga što plače, želim joj dati potporu u svemu što radi'

27.10.2021 u 19:25

Bionic
Reading

Nakon što je odlučio pokrenuti podcast 'Put u plus', jedan od ponajboljih repera ovih prostora, najavljuje i novu knjigu o svojih prvih 20 godina koje su među ostalim obilježili njegovi glazbeni počeci, ali i izbjeglištvo, dolazak u Zagreb

'Jednostavno sam pokušao kroz jednu priču prikazati stanje klinca koji živi bez roditelja, u izbjeglištvu, s ljudima koji se trude biti njegovi odgojitelji. I on se trudi to shvatiti, te priče ne osuđuju nikog, jednostavno su zapis tog nekog vremena', otkrio je Edo Maajka za IN Magazin Nove TV.

Uz knjigu stiže i novi album. 'Meni je cilj da kad osjetim da dolazi minus da stanem i da mi je kratak delay zašto sam ja sad u minusu. Ja mislim da ono što je u nama da je to ispred nas, kako se ja osjećam tako kreiram svoju realnost', kaže reper. Rekao je ponešto i o obitelji.

'Želim da moje dijete kad je tužno plače sa mnom, ne želim je osuđivati zbog toga što plače, želim joj dati potporu u svemu što radi, želim joj vjerovati i da ona meni vjeruje', iskren je Edo. Njegova supruga Lilach zaljubila se u zagrebački šarm, no nije izgubila bliskoistočni način komunikacije. 'Ovdje ljudi koji galame nisu normalni, a ova glami i kad kuha kavu, kad priča o prognozi, takva je. Meni je to trebalo da shvatim. Galame, a pričaju o cipelama', našalio se Edo koji će 20. obljetnicu proslaviti koncertima diljem regije sljedeće godine.

  • +3
Edo Maajka Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL