ISKRENA ISPOVIJEST

Edo Maajka: Svirao bih i po svadbama da moram

15.03.2017 u 09:56

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, Edo Maajka preselio se s obitelji iz Tel Aviva u Zagreb, okupio bend i počeo snimati nove pjesme koje je publika dočekala s oduševljenjem. Uoči velikog zagrebačkog koncerta u Tvornici 18. ožujka, prvi put pričao je o svojoj hipohondriji, ljubomori te tome što je sve spreman učiniti za svoju ljubav

'Imam dugu karijeru kao hipohondar i tjeskobaš i tako da sam ja tih 'ne mogu disati' momenata imao dugo, u biti svaki čovjek koji je malo emotivniji ima problema s tim', ispričao je Edo u InMagazinu. 'Ne mogu disat' njegova je nova ljubavna pjesma, a tema joj je ovisnosti o ljudima, za što i sam kaže da ne valja.

Otkrio je da itekako ovisi o svojoj supruzi Lilah.

'Kod mene ništa nije po PS-u, moja djeca vrište u ponoć i mene je sramota svih komšija, ja i žena se zakačimo ovako, ali se nakon deset minuta izgrlimo, bitno je da je čovjek svjestan da je s nekim koga stvarno voli i s kim želi provesti život... Ja sam lud za njom. Mi smo ti prilično bolesni u toj ljubavi, ja i Lilah. Ja sam ti užasno ljubomoran lik i ona je - i onda smo skužili te neke stvari i dobro nam je kad smo takvi, nekima je to s...e, meni je super', kaže reper.

Edo je sa svojom Lilah već šest godina u braku

Najavio je brojne pjesme, a u jednoj, kao što je to ranije imao u pjesmi 'Prži', ponovno koristi narodnjake. Nekad ranije mu se od narodnjaka dizala kosa na glavi, a danas bi, da mora, zbog egzistencije svoje obitelji i njih skladao.

'Pojeo bih go**o, svirao po svadbama, sve bih radio, nosio bih gajbe, čistio bih go**a za drugima', priznao je u InMagazinu.

Ovog vikenda nastupa u zagrebačkoj Tvornici.

'Frka mi je skroz, imamo četiri dana zaredom probe da utabamo to što smo skužili, što smo napravili i frka mi je skroz. Prva svirka, ne znam kako ću se ponašati na bini, nikad nisam s njima stao na stejdž, svi su novi, bili smo po podrumima', izjavio je Edo.

U Tvornici će nastupiti s novim bendom