lijepa slavljenica

Ecija Ivušić proslavila rođendan: 'Svaka je godina mudrija i svakoj sam sve više zahvalnija'

04.10.2017 u 11:55

Bionic
Reading

Uz tortu, svjećice i čašu šampanjca, atraktivna Velolučanka i televizijska voditeljica proslavila je 31. rođendan. Naravno, svojim pratiteljima na Instagramu nije uskratila vidjeti kako je to izgledalo

'Neke su tiše, neke glasnije. Neke lakše, neke teže. Ali svaka je mudrija i svakoj sam sve više zahvalnija. Hvala vam na lijepim željama, neka nam je svaki dan pun ljubavi, sretnih misli i lijepih riječi, ne samo rođendani', napisala je Ecija Ivušić ispod fotografije na kojoj pozira uz tortu i šampanjac. Rođendan su joj čestitali Nela Kocsis, Bojana Gregorić Vejzović, Sonja Kovač, Anita Dujić i mnogi drugi.

Tajna njezina svježeg i mladolikog izgleda je u vježbanju, ali prije svega u genima. Ecija se nerijetko hvali svojim prirodnim izgledom.

'Majka se nikada nije šminkala, posebno uređivala, kamoli estetski dorađivala, a izgleda i osjeća se odlično. Ne smijem zaobići ni oca, koji u sedamdesetima izgleda fenomenalno. Nikada neću zaboraviti moju pokojnu baku koja je u devedeset i četvrtoj godini imala gotovo dječje lice. Bez bore i s mekom kožom. Ipak su to dalmatinski geni kameni!', izjavila je ranije za Slobodnu Dalmaciju.

  • +5
Ecija Ivušić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld