FASHION GURU

Ecija se sredila za špicu, a izgleda kao da ide baki oprati prozore

  • 11.09.2017 u 14:01

  • Bionic
    Reading

    Ni zagrebačka subotnja špica više nije ono što je nekad bila. Naš dežurni modni kritičar Fashion Guru ne krije koliko je razočaran stajlinzima naših poznatih dama, koje se subotom prijepodne prošetavaju središtem metropole misleći da su dobro odjevene

    Slušam pjesmu 'Frka' Nipple People i mislim si kako u Hrvatskoj ima stvarno dobrih pjesama, urbanih ljudi, ali su ovi zatucani, neobrazovani puno glasniji. Nažalost, to se pokazalo i na špici.

    Zagrebačka špica je uvijek bila glamurozna, sjetite se samo Vlatke Pokos, Nine Badrić, Severine i ostalih zgodnih puca koje su paradirale po njoj i svi su se okretali za njima. To više nije tako, ljude ili nije briga kako se odijevaju ili hodaju misleći da su dobro odjeveni.

    Jedna od takvih je i zgodna i uvijek pomalo izazovna Ecija Ivušić, koja je za subotnju špicu odlučila izgledati kao da ide baki oprati prozore. Majica? Haljina? Dužina haljine? Jakna? Cokule? Želim da me iznenadi boljim stajlingom već sljedeće subote, ako ne pada kiša.

    • +18
    Poznati na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

    Nije ona jedina - Marijana Batinić je dovela tamburaše da bi bilo veselije, ali nije baš pomoglo. Ne pomaže ni ova njena haljina, koja i nije tako loša, ali u cijelom kontekstu baš i ne paše - trebala je nabaciti na sebe neku moderniziranu dindrlicu kad već reklamira selo.

    Olja Vori, koja inače voli šokirati zagrebačku publiku, ovaj put to nije uspjela. Sve je na njoj korektno, ali samo da je stavila neke druge cipele, cijeli bi stajling bio puno bolji.

    Iskreno se nadam da će zagrebačka špica opet biti ono po čemu je poznata.