intenzivni treninzi

Ecija Ojdanić iskreno o mukama s pripremama za svoj prvi maraton

23.08.2017 u 22:25

Bionic
Reading

Glumica i osnivačica Kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić objavila je novi video svojih priprema za životni izazov, maraton 19. studenoga u Veroni, kad će Dalmatinka, koja je do prije dvije godine prezirala trčanje, istrčati 42 kilometra

'Tek druga epizoda a već sam se suočila sa svojim ograničenjima!! Puno ću ja prepreka morati preskočiti i kilometara otrčati do maratona u Veroni 19. 11.', iskreno je na Instragramu napisala Ecija Ojdanić uz screenshot svoga novog videa koji prati njezin napredak u treniranju za talijanski maraton, prvi u njenom životu. Dodala je i hashtagove #nemapredaje i #štaželjeznajuštasuograničenja.

Seriju blogova i vlogova koje prate put njezinih priprema za talijanski maraton, a koje snima njezin suprug, redatelj Robert Orhel, pokrenula je kako bi ljude potaknula na trčanje.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Dosad je Ecija otrčala nekoliko 21-kilometarskih polumaratona, a uz intenzivne treninge za talijanski maraton, sprema i Unovu predstavu koju nam je napisao Robert Baretić. Praizvedbu će imati 15. listopada u kazalištu Vidra.

U videu glumica priča i o tome kako nije sigurna kako će povezati pripreme za jedno i za drugo, odnosno kako će trčati uz turneje po 20 gradova s predstavom koja završava u 23 sata. Otkriva i svoj režim prehrane, osobito za one koji trening radije, kao i ona, odrađuju ujutro.