ponosno je pozirala

Kakav ulov: Poznata glumica se pohvalila 'kapitalcem' svog supruga

17.08.2017 u 17:30

Bionic
Reading

I dok se Ecija Ojdanić svakodnevno trenirajući priprema za svoj veliki životni izazov, 42-kilometarski maraton u Veroni, njezin suprug Robert Orhel se brine da se glumica i osnivačica Kazališta Moruzgva - kvalitetno hrani. Ecija je pokazala što su redatelj i njegov otac zajednički ulovili

Pravi ribolovci nerijetko uhvate prave kapitalce i vrlo rijetke primjerke bijele ribe. Ecijin suprug je dokazao da je očito prekaljeni ribolovac.

'Robert i svekar ulovili su zubaca od 2 kilograma. Oni su strastveni ribolovci, a mi strastveno volimo jesti ribu', rekla je kroz smijeh za tportal Ecija Ojdanić.

Suprugov današnji ulov popularna glumica ponosno je pokazala pratiteljima na Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa svekrvom. 'Nas dvije smo čuvale ognjište i djecu, a naši muškarci su išli u ribolov!', napisala je u opisu fotografije.

Ecija se već ranije pohvalila s ribolovnim uspjesima svog supruga, a pohvale su pljuštale sa svih strana.

Glumica se trenutno sprema za talijanski maraton, a nedavno je startala sa serijom blogova i vlogova, osam minutnih pričica koje prate put njezinih priprema koje je snimio njezin suprug.

  • +7
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL