PRISJETILA SE

Dvostruko slavlje: Za Blanku Vlašić studeni je ove godine bio uistinu poseban

01.12.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Iako je svoj rođendan, kao i onaj sinčića Monda, proslavila na samom početku studenog, točnije 8. studenog kada su oboje i rođeni, Blanka Vlašić sada je s vjernim pratiteljima podijelila fotografije sa slavlja, ali i one još neviđene nastale u proteklom mjesecu

Na svoj okrugli, 40. rođendan, Blanka Vlašić imala je još jedan puno važniji razlog za slavlje. Njezin sinčić Mondo, kojeg je dobila u braku s belgijskim novinarom Rubenom van Guchtom, proslavio je svoj veliki 1. rođendan.

Iako je neke od fotografija naša proslavljena atletičarka objavila na Instagram Storyju netom nakon dvostrukog slavlja, sada je, prisjećajući se proteklog mjeseca, sve objavila na svom Instagram profilu.

Tako možemo vidjeti Blanku u zelenoj haljini sa zlatnom krunom na obruču za kosu kako gleda u tortu i drži svjećicu s brojkom 4, a potom i sretnu tročlanu obitelj kako s Mondom, u balonima ukrašenoj prostoriji, slave njegov rođendan.

Za svog prvijenca Blanka i Ruben odabrali su tortu s velikim Simbom, glavnim likom u mnogima najomiljenijem animiranom filmu svih vremena, 'Kralj lavova', a i baloni i sve oko njih bili su u tonovima džungle.

Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Uz to je Blanka objavila i fotografiju na kojoj njezina jako dobra prijateljica, također bivša atletičarka Ivana Brkljačić, sjedi na podu pored Monda, a tu su i neke fotografije nastale tijekom studenog u suncem okupanom Splitu.