VAŽAN DATUM

Dvostruko slavlje u obitelji Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones

25.09.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Na današnji dan, s razlikom od 25 godina, rođen je jedan od najomiljenijih holivudskih parova - i Catherine Zeta-Jones i njezin suprug Michael Douglas, a upravo je glumac iskoristio društvene mreže kako bi lijepoj Velšanki javno čestitao rođendan

U obitelji Zeta-Jones i Douglas danas se vjerojatno slavi od jutra, a kako i ne bi kada je danas 25. rujna, dan na koji su 1944., a potom i 1969. rođeni glavni akteri te obitelji - Catherine i Michael.

Holivudski supružnici upravo su po tome što su oboje rođeni na isti dan posebni među svojim obožavateljima, koji su isprva imali dosta zamjerki na 25 godine razlike među njima. No, da te iste godine im nikada nisu zasmetale govori i podataka da su i nakon 23 godine braka i dalje sretni i zaljubljeni, a tome u prilog ide i najnovija objava na Instagramu Michaela Douglasa.

On je jutros svojoj lijepoj suprugi Catherine Zeta-Jones jednom crno-bijelom fotografijom iz prošlosti odlučio čestitati rođendan. Na fotografiji on je nježno ljubi u čelo dok ona nasmijana pozira fotografu. Uz to je napisao:

UŽIVA U EUROPI

Zaljubljenici u Formulu 1 ostali bez riječi kada je pored njih prošla Catherine Zeta-Jones

Pogledaj galeriju

'Sretna ti još jedna nova godina draga! Želim ti najsretniji rođendan! Volim te, Michael.' Nije trebalo dugo čekati ni njezin odgovor ispod objave, gdje mu je Catherine uzvratila čestitku: 'Hvala ti! I sretan rođendan i tebi dragi!'

Dva sata nakon njega na svom se Instagram profilu oglasila i Catherine, objavivši crno-bijeli video sastavljen od još neviđenih fotografija Douglasa od malena gdje je sam ili s ocem, holivudskom legendom Kirkom Douglasom, potom s njom te njihovom djecom, kćerkom Carys i sinom Dylanom, a sve to uz zvukove pjesme 'Fever'.

'Michaelov je rođendan! Moj je rođendan! Sretan ti rođendan Michael, volim te!'