FOTOGRAFIJA GOVORI SVE

I nakon 23 godine braka Zeta-Jones je zaljubljena u Douglasa kao prvog dana

13.08.2023 u 18:10

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu, gdje je slavna velška glumica poprilično aktivna, osvanula je fotografija na kojoj Catherine Zeta-Jones pozira sa muškarcem svog života - suprugom Michaelom Douglasom s kojim je u braku od 2000. godine

Fotografija, nastala očito tijekom njihovog ovogodišnjeg godišnjeg odmora na jahti, kojom su plovili oko Italije, oduševila je više od 125 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta, a kako i ne bi kada na njoj pozira jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih holivudskih bračnih parova.

Riječ je naravno o Catherine Zeta-Jones i Michaelu Douglasu, a samo pogled na fotografiju može potvrditi da je njihova ljubav i nakon 23 godine braka i dalje velika kao prvog dana.

Uz fotografiju je slavna velška glumica, koja se na istoj neodoljivo smiješka suprugu, Douglasu napisala kultnu rečenicu iz jednog od najpopularnijih holivudskih filmova - 'Casablanca'.

na talijanskoj obali

Priljubljeni jedno uz drugo: Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas snimljeni na luksuznoj jahti

Pogledaj galeriju

'Here’s Lookin’ At You Kid!' riječi su koje u 'Casablanci' Humphrey Bogart izgovara prelijepoj Ingrid Bergman, a u ovoj situaciji je Catherine govori Douglasu.

Wow efekt

Catherine Zeta-Jones u haljini koja zajamčeno privlači poglede

Pogledaj galeriju

Par je, kako je dobro poznato, u braku od 2000. godine, a tijekom godina prepunih izazova, što zbog zdravstvenih problema, što zbog velike razlike u godinama koju su im mnogi zamjerali, dobili su i dvoje djece, sina Dylana i kćer Carys.