NIKAD MU NIJE DOSADNO

Zna se zabavljati: Duško Ćurlić nasmijao svoje fanove, evo čime

18.04.2019 u 14:08

Bionic
Reading

Gotovo da nema velikog showa državne televizije koji može proći bez njega, a omiljenog televizijskog voditelja gledali smo u paru s različitim partnericama. Trenutno Duška Ćurlića gledamo kao suvoditelja s Barbarom Kolar u showu 'Zvijezde pjevamo', a i u TV Bingu s Mirnom Maras Batinić. Uvijek dobro raspoloženi voditelj pokazao je kako izgledaju njihova druženja iza kamera

Vječito nasmijan, ugodna glasa i u društvu zgodnih kolegica, Duško Ćurlić je omiljeno televizijsko lice svim generacijama, i tako već godinama. Najprije je TV Bino vodio s Jelenom Pajić no kad je ona otišla, prije godinu dana zamijenila ju je Mirna Maras Batinić koja je iskustvo stekala u vođenju lutrijskih emisija Eurojackpot i Loto. Mirna se odlično snašla u nojoj ulozi, a da se dobro zabavljaju i kad se kamere ugase svjedoči fotografija koju je Duško objavio na Instagramu.

'Hmmm... kad 'pukneš' malo mijenjaš frizure iz čista mira', našalio se pored fotografije na kojoj pozira s Mirnom.

'Radio sam s predivnim damama i vrhunskim profesionalkama, od Suzane Pardačer, Daniele Trbović, Karmele Vukov-Colić, Mirne Maras, Jelene Pajić, Uršule Tolj, Ive Šulentić, Bojane Gregorić-Vejzović, Barbare Kolar... I još s mnogim drugim divnim glumicama, novinarkama i kolegicama. Svaka od njih je posebna', izjavio je ranije Duško na pitanje s kojom je partnericom do sada imao najboju kemiju.