TAJNO VJENČANJE

Dvostruko slavlje sretnog para: Vjenčali se Iva Šarić i Bruno Petković

21.12.2023 u 08:17

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković i televizijska voditeljica Iva Šarić vjenčali su se na njezin 35. rođendan nakon četverogodišnje veze

Da će ova godina uistinu ostati u posebnom sjećanju za hrvatskog nogometnog reprezentativca i napadača Dinama, doznalo se danas.

Kako ekskluzivno donosi Gloria, 29-godišnji Bruno Petković jučer se oženio svojom životnom partnericom i majkom svog sina Adriana, Ivom Šarić.

Datum vjenčanja Petković neće moći zaboraviti jer je na taj dan bivša manekenka, danas televizijska voditeljica proslavila 35. rođendan.

Iva Šarić i Bruno Petković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Detalji tajnog vjenčanja za sada nisu poznati, no ono što se zna da je ono održano nakon četiri godine veze. Samo dva dana ranije Petković je na dodjeli tportalove nagrade osvojio naslov najboljeg igrača SuperSport Hrvatske nogometne lige jer su mu kapetani hrvatskih klubova dodijelili 28 bodova više od prošlogodišnjeg pobjednika Marka Livaje.

Podsjetimo, njihova ljubavna priča započela je krajem 2019. godine, kada je diplomirana ekonomistica i bivša manekenka u HRT-ovoj emisiji 'Klub 7' ugostila Dinamovog igrača. Tada je jednom od naših najzgodnijih nogometaša, kako mu tepaju, postavila i privatna pitanja, među ostalim i o ljubavnom statusu.

Petković joj je tada rekao da uživa u slobodi, no nije trebalo dugo da ih počnu viđati na zajedničkim večerama i zabavama. Da su postali službeni par, potvrdila je sama voditeljica kada ga je na proslavi svog rođendana predstavila prijateljima.

Prije Petkovića, od 2012. do 2017., Šarić je bila u braku s bivšim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim ima dvojicu sinova - Carlosa i Leona. Da su se razveli, potvrdili su tek godinu kasnije, a jednako kao i brak s Lekom, od samog početka od znatiželjne javnosti čuva svoju vezu s Petkovićem.

U travnju prošle godine par je dobio i sina Adriana, koji je unio puno veselja u njihove živote.