ukrala predstavu

Dvogodišnja princeza Charlotte ukrala šou i postala hit na društvenim mrežama

24.04.2018 u 10:51

Bionic
Reading

Iako su oči cijeloga svijeta bile uperene samo u vrata londonske bolnice St. Mary, svojih pet minuta slave u tom velikom danu doživjela je i dvogodišnja Charlotte. Ona je u jednom trenutnu ukrala šou i pokazala da s pravom nosi titulu princeze

Svijet je u ponedjeljak s nestrpljenjem iščekivao rođenje trećeg kraljevskog nasljednika Kate Middleton i princa Williama, a tom su se događaju vjerojatno najviše veselili njihov četverogodišnji sin George i dvije godine mlađa kćerkica Charlotte.

Svoje uzbuđenje pokazali su i kada su s ocem stigli u bolnicu posjetiti majku koja im je podarila brata. Iako u većini takvih javnih pojavljivanja centar pažnje bude prvorođeni George, ovoga puta glavna je bila upravo princeza Charlotte te je jednostavno oduševila svojim ponašanjem.

Prilikom izlaska iz auta i tijekom šetnje do bolnice, četvrta u redu za krunu Charlotte je pokazala što su je sve naučili u palači i kako s pravom nosi titulu princeze.

Elegantno i s iskrenim osmijehom na licu, malena je mahnula okupljenim fotoreporterima i obožavateljima koji su danima stajali pred rodilištem ne bi li saznali radosne vijesti. Bila je odjevena u omiljenu joj nježnu plavu nijansu haljinice, preko koje je nosila tamnoplavi pulover s jednim gumbom, dok je mašnica u kosi bila istog uzorka kao i haljina.

  • +4
Princ William s princem Georgeom i princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, drugo dijete princa Williama i Kate Middleton za tjedan dana će proslaviti treći rođendan, kada će ponovno biti glavna zvijezda.

Zanimljivo je napomenuti i kako se unatoč rođenju drugoga muškog djeteta, Charlottina pozicija za nasljedstvo nije promijenila, već će treće dijete doći na red iza nje.

Pravila po kojima se nekad nasljeđivalo britansko prijestolje pratila su takozvanu primogenituru, što znači da su sinovi monarha imali prednost prilikom zasjedanja na prijestolje u odnosu na kćeri, čak i ukoliko su kćeri bile starije od sinova. No prije nekoliko godina to se zastarjelo pravilo promijenilo, pa sada i ženske članice obitelji dolaze u obzir za sjedanje na tron.

  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia