u zagrebačkom Boćarskom domu

Dvodnevni festival: AntiValentinov po prvi put na sâmo Valentinovo

20.01.2020 u 12:54

Bionic
Reading

Antivalentinovska petica koja će se održati u petak 14. i subotu 15. veljače, u Boćarskom domu, bit će definitivno najluđe izdanje tradicionalnog festivala koji u mjesecu zaljubljenih svake godine željno iščekuju svi koji žele dobar provod i pravu feštu ove godine pod sloganom - 'Niti ljubav, niti *aranje, samo tulumarenje!'

Dvije večeri, odlični izvođači, totalno drukčiji glazbeni program i posebna iznenađenja koja nam iz godine u godinu marljivo pripremaju idejni začetnici Let 3, garantiraju fenomenalan tulum koji se niti ovaj put jednostavno ne smije propustiti, stoji u priopćenju.

Tako će prva večer biti u znaku cro-dance zvuka 90-ih te hitova 80-ih, uz već najavljene Neki to vole vruće, Kuzma & Shaka Zulu, nakon kojih na pozornicu dolaze I. Bee, Minea i Ella. Uz njih, publiku će zabavljati DJ koji najbolje vlada materijom cro-dance glazbe – DJ Kneža. Retro tulum pojačat će i Alka Vuica. Nakon AntiValentinova kantautorica je spremna i za dugoočekivani solistički koncert u Zagrebu.

Izvor: Društvene mreže

'Cijeli svoj život vodim se ljubavlju o čemu sam napisala i veliki broj pjesama, sa sretnim ili nesretnim završetkom. Vidim da se u posljednje vrijeme publika vraća dobrim starim pjesmama, tako da za AntiValentinovo najavljujem odličan tulum', rekla je Alka.

Subotnji lajnap donosi žeštoke rock & punk zvukove. Uz headlinere Let 3 i njihove goste, već najavljene Paraf i M.O.R.T., pridružuju im se podravski Ogenj te koprivničko-varaždinski Overflow koji su nedavno najavili svoj come back nakon 6 godina stanke i predstavili tri nova singla ‘From My Lips’, ‘Dim’ i 'Words' (kojima najavljuju svoj novi album). Na AntiValentinovo dolaze živahniji nego ikad, poručuje Goran Živković Žika: 'Stvarati glazbu je zabavno, snimati glazbu je uzbudljivo, ali svirati glazbu uživo pred publikom je živjeti život u potpunosti. AntiValentinovo, dolazimo ti živahniji nego ikad. Vrijeme je da se vidimo i oznojimo zajedno!'

Izvor: Društvene mreže