njeni organi su donirani

Dva tjedna nakon tragične prometne nesreće otkriven uzrok smrti glumice Anne Heche

19.08.2022 u 11:52

Bionic
Reading

Prema zapisima Okružnog odjela za medicinsku istragu-mrtvozornika Los Angelesa slavna glumica je preminula od inhalacijskih i toplinskih ozljeda proizašlih iz automobilske nesreće 5. kolovoza

Kako donosi E! News, prema mrtvozorničkom uredu, drugo što je pridonijela smrti Anne Heche je prijelom prsne kosti uključivala su prijelom prsne kosti uslijed tupe ozljede.

Zapisi navode 11. kolovoza kao datum njezine smrti, a način smrti ocijenjen je kao nesretan slučaj. Podjetimo, predstavnik njezine obitelji 12. kolovoza je potvrdio da je glumica proglašena mrtvom, premda će njezino srce nastaviti kucati putem aparata za održavanje života u skladu s kalifornijskim zakonom kako bi Zaklada OneLegacy imala vremena pronaći primatelje organa koje ona želi donirati.

Nakon što su pronađeni primatelji organa, dva dana kasnije je 'mirno skinuta s uređaja za održavanje života', izjavio je njezin glasnogovornik. Iza nje je ostao 20-godišnji sin Homer Laffoon, kojeg je dijelila s bivšim suprugom Coleyem Laffoonom i sin Atlas Tupper kojeg je dobila s Jamesom Tupperom.

  • +5
Anne Heche Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia