EVO ŠTO NAS ČEKA

Dunja Mazzocco Drvar: 'Što je dulji vikend u Hrvata, to veće ga nevrijeme hvata!'

18.06.2018 u 21:35

Bionic
Reading

Uoči produljenog vikenda kojeg željno iščekuje većina Hrvata, omiljena RTL-ova meteorologinja sa svojim pratiteljima je ponovo podijelila simpatičnu objavu, ali ih i upozorila na vrijeme koje slijedi. Za tportal je Dunja Mazzocco Drvar ispričala što točno možemo očekivati od vremena

'Murphyev meteorološki zakon: Što je dulji vikend u Hrvata, to veće ga nevrijeme hvata!', poručila je na svom Twitter profilu Dunja Mazzocco Drvar uz duhoviti hashtag 'širim pesimizam po kućama'. Svima koji se spremaju na putovanje dala je na znanje da prate vremensku prognozu jer će nastupiti promjena vremena.

'To neće dugo trajati i nije ništa dramatično. To je normalna pojava kada nakon duljeg toplog razdoblja dođe do hladnog prodora pa može biti grmljavine, pljuščina i nevere. Na kopnu će nakon toga biti svježije, proljetno vrijeme, a na moru će puhati dosta hladna bura. Stoga je u petak ujutro izgledno da bude zatvorenih prometnica pa ne bi bilo loše da oni koji tada kreću na put provjere izvješće o stanju na cestama. Motori, kampice, vozila osjetljivije skupine neka osobito pripaze. More se već ohladilo a s tim hladnijim prodorom će se ohladiti još više što baš nije povoljno za pekmezaste kao što sam ja. Nastupit će ugodno, britko ljetno vrijeme kakvo svi volimo', kaže RTL-ova meteorologinja.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX