super ideja

Dunja Mazzocco Drvar se pohvalila: 'Kad tata pakira rođendanski dar...'

22.03.2022 u 15:03

Bionic
Reading

Omiljena poznata meteorologinja prošle godine se odlučila na veliki zaokret u karijeri. Nakon što je 17 godina uređivala i hrvatskim gledateljima na malim ekranima predstavljala vremensku prognozu, krajem veljače preuzela je funkciju ravnateljice Uprave za klimatske aktivnosti u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja. No i dalje ima sve više poklonika na društvenim mrežama

Od kad je na novoj funkciji, Dunja Mazzocco Drvar nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama kao što je to ranije bila. Uglavnom objavljuje crtice iz poslovnog dijela života, a sad je napravila iznimku i to zbog posebnog razloga.

Naime, proteklog vikenda proslavila je svoj veliki dan, a dobila je super iznenađenje. 'Kad tata pakira rođendanski dar...', opisala je fotografiju svog poklona kojeg joj je tata zamotao u novine s križaljkom u kojoj je jedno od rješenja njezino ime. Dunja je proslavila 45. rođendan.

'Nije mi dosadio posao meteorologa, nego sam, jednostavno, osjećala da je vrijeme za nešto drugo, prvenstveno klimatske teme. Kroz cijelu svoju karijeru bavila sam se edukacijom građana, odlazila sam u vrtiće i škole i držala predavanja i radionice na kojima sam djecu podučavala meteorološkim i klimatskim temama. Uz rad na televiziji, pisala sam kolumne i stručne tekstove u različitim medijima', ispričala je ranije za Globus.

  • +3
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX