od ranog jutra zmotana

Dunja Mazzocco Drvar pokazala kako izgleda jedan dan u životu meteorologa

15.11.2017 u 11:52

Bionic
Reading

RTL-ova meteorologinja poprilično je aktivna na društvenim mrežama te svojim uvijek zanimljivim objavama informira, opušta i zabavlja svoje pratitelje. Dunja Mazzocco Drvar među ostalim je pokazala kako izgleda jedan od njezinih dana

Uz fotografiju svog radnog stola, koja pokazuje što se ondje nalazi, omiljena meteorologinja je na Facebooku napisala:

'Knjiga, jer skupa s Nikola Skittles cijeli dan roštam po funfactsima hrvatskih buretina, žvrljotine, jer za sebe preračunavam količine oborine pri određenim temperaturama u visine snijega, kalkulator, jer za vas prevodim m/s u km/h, kava, jer sam od ranog jutra, VISITOR, jer sam od ranog jutra zmotana, čaj da ne dehidriram od silnog preračunavanja i kave, a Ventolin da usto uspijem i disati.' Stavila je i hashtag #jedandanuzivotumeteorologa.

'Zapravo svoj posao zovem pozivom. Znate ono kako medicinske sestre, recimo, kažu da je njihov posao poziv? Tako je i ovo. Jednostavno ne možete zalupiti vrata ureda i ne misliti na posao do idućeg dana. Radim kad trčim, kad susrećem prijatelje, na blagajnama trgovina, u čekaonicama', izjavila je Dunja Mazzocco Drvar ranije za tportal.

Već 17 godina slovi za jednu od najboljih prognostičarki, što je dokazala kada je u svibnju u dlaku predvidjela vrijeme za nadolazeće ljeto.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX