ZABAVNA METEOROLOGINJA

Dunja Mazzocco Drvar nasmijala fanove: 'Bez obzira što se radi o kolegi i ovakva šala može biti simpatična'

08.05.2019 u 13:26

Bionic
Reading

Sa svojim zanimljivim objavama na društvenim mrežama uvijek razveseli svoje pratitelje. Ovoga puta referirala se 'na račun' kolege Zorana Vakule. Dunja Mazzocco Drvar naletila je duhovitu montažu koju je popratila komentarom u svom prepoznatljivom stilu

'Proljeće kasni jer niste još sve smršavile, ja drugog objašnjenja nemam...', stoji u tekstu montaže na kojoj je Zoran Vakula koja se proširila društvenim mrežama. Zamijetila ju je i Dunja Mazzocco Drvar koja je poznata po tome da se voli zafrkavati sa svojim followerima te ju je prenijela na svom profilu, a kao svoj komentar dodala je 'Bo'me ni ja!'.

'Ne znam tko je autor toga, ali vidim da su ljudi koji se bave meterologijom ili su vezani uz prognozu na bilo koji način, odreagirali pozitivno. Bez obzira što se radi o kolegi, i takva šala može biti simpatična, a i meteorolozi se često šalimo na svoj račun. Toliko se šala zbija na naš račun pa da bismo bili u trendu moramo se i sami šaliti. Zoran Vakula je najistureniji od svih nas meteoloroga pa je logično je da se njega uzima kao figuru s kojom se često šali bilo to loše ili dobro. On ne služi samo vlastito ime nego predstavlja struku. Meteorologija je valja komplicirana riječ, pa je ljudima lakše umjesto meteorolozi su rekli, lakše reči: 'Vakula kaže..' kao što uostalom kaže i pjesma Ante Casha', ispričala nam je Dunja Mazzocco Drvar.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX