OTKRILA NEPOGREŠIV IZVOR PROGNOZA

I kad najavljuje pogoršanje vremena, Dunja Mazzocco Drvar izvlači osmijeh na lica

02.04.2019 u 21:50

Bionic
Reading

Možda joj vremenska prognoza za nadolazeće dane ne navlači osmijeh na lica, ali načinom prezentacije Dunja Mazzocco Drvar uspjela je mnoge razveseliti

Prognostičarka koja već duže vrijeme vedri hrvatskim eterom, bez obzira na vremenske prilike koje najavljuje, najavila je ulazak u 'pali-gasi' dio proljeća.

Ako netko nije shvatio o čemu se radi, Mazzocco Drvar dalje savjetuje da pripremite gumene čizmice i čelične živce, a za 'luftanje' rezervirate subotu.

Svoje tvrdnje, objavljene na Facebooku, prognostičarka ipak nije potkrijepila s Aladinom ili nekim drugim prognostičkim kartama, već karikaturom starice koja izlazi iz kuće sa sunčanim naočalama i s kišobranom u rukama.

'Kukovi, koljena i donji dio leđa... Da, moj trostruki dopler govori mi da će biti kiše', samouvjereno prognozira starica.

Koliko su stari zglobovi pouzdan izvor vremenske prognoze, vidjet će se u nadolazećim danima, a iako je vrlo malo ljubitelja kiše, ona nam je prijeko potrebna pa za njom vape i na sunčanom Hvaru.

Jedna pratiteljica omiljene meteorologinje s najsunčanijeg otoka poručila joj je da su dolje spremni za kišu, jer zemlja vapi za njom zbog zime koja ju je potpuno rasušila. Ipak, zanimalo ju je koliko bi se kiše moglo iscijediti na sunčani Hvar.

'Ha, nekih 40-50 litara bi moglo. I to lijep raspoređeno, a ne sve od jednom, što je puno bolja varijanta', utješila ju je Mazzocco Drvar, a riječi utjehe nije joj nedostajalo ni za pratiteljicu koja se ne veseli kiši jer je taman sredila balkon.

'To ti je da na balkonu naraste cvijeće', utješila ju je Mazzocco Drvar.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX