OPET SE SPREMA

Dunja Mazzocco Drvar iz kratkih rukava uskače u zimsku jaknu

13.11.2019 u 11:46

Bionic
Reading

Omiljena meteorologinja trenutno pakira kofere za put u Alpe, a proteklih dana uživala je u kratkim rukavima. Dunja Mazzocco Drvar odradila je svoj drugi inozemni maraton i s obitelji uživala daleko od Hrvatske. Po povratku u svakodnevicu za tportal je ispričala svoje dojmove

'Sudjelovala sam na originalnom atenskom maratonu. Istrčala 10 kilometara na utrci za građane po Ateni sa završetkom na stadionu Panathinaikos. Bilo je to prekrasno iskustvo koje sam spojila s obiteljskim odmorom. U Ateni smo se pet dana odmarali, napunila sam baterije, a sad s 24 stupnja i kratkih rukava spremam se za sutrašnji odlazak u Alpe', ispričala nam je Dunja Mazzocco Drvar.

Ondje će sudjelovati na 13. Internacionalnoj konferenciji meteorologa i prezentera vremenske prognoze iz cijele Europe, i to kao jedini meteorolog iz Hrvatske.

Konferencija, koja se održava već 12 godina, ugostit će prezentere iz čak 30-ak televizijskih kuća iz Austrije, Njemačke, Švicarske, Poljske, Češke, Belgije, Nizozemske, Luksemburga, Grčke, Rumunjske i Španjolske, a ove će im se godine prvi put pridružiti i Hrvatska.

Podsjećamo, prognozu Dunje Mazzocco Drvar Europsko meteorološko društvo proglasio je najboljim TV prognozom u 2018. godini.